راهی که سهراب مرادی و سعید علی حسینی برای المپیکی شدن باید طی نمایند

به گزارش سریال شهرزاد، با توجه به اینکه سهمیه وزنه برداری ایران در المپیک تنها دو نفر در بخش مردان است، همچنان سهراب مرادی و سعید علی حسینی در کنار علی هاشمی و شاید کیانوش رستمی از شانس بیشتری برای وزنه زدن در ژاپن برخوردارند.

راهی که سهراب مرادی و سعید علی حسینی برای المپیکی شدن باید طی نمایند

به گزارش خبرنگار ورزشی سریال شهرزاد، در پی محرومیت هایی که فدراسیون جهانی وزنه برداری به دلیل تعداد بالای دوپینگی های بعضی کشورها برای آنها در المپیک پیش رو لحاظ کرد، سهمیه های ایران برای شرکت در المپیک 2020 توکیو به دو نفر کاهش یافت. این در حالی است که در دو دهه اخیر وزنه برداری ایران در المپیک ها مدال آور و جزو مدعیان اصلی بوده است.

با توجه به اینکه هر وزنه بردار برای دریافت سهمیه حضور در المپیک باید در شش میدان گزینشی حضور پیدا کند، برای گزینه های اصلی حضور در المپیک، شرکت در میدان های پیش رو از اهمیت زیادی برخوردار است و این طور نیست که مثل گذشته، درخشش در مسابقه جهانیِ پیش از المپیک بتواند جواز حضور در المپیک را برای وزنه بردار صادر کند.

با توجه به نتایج یک سال اخیر و وضعیت وزنه برداران ایران، به نظر می رسد سهراب مرادی، سعید علی حسینی، علی هاشمی و تا حدودی نیز کیانوش رستمی به شرطی که رکوردهایش را به رکوردهای جهانی دسته 96 کیلوگرم نزدیک کند، برای کسب دو سهمیه بخش مردان با هم در رقابت خواهند بود که قطعاً رکوردگیری در ماه های منتهی به المپیک، دو ملی پوش ایران را تعیین خواهد نمود، چراکه در رشته رکوردی چون وزنه برداری، براساس رکوردگیری رسمی می گردد فارغ از احتمالات موجود در هر مسابقه ورزشی که مصدومیت و موارد دیگر را شامل می گردد و رکوردهای قابل استناد حریفان، صندلی وزنه بردار در مسابقات را تا حدود زیادی پیش بینی کرد.

در این راستا کیانوش رستمی که خودش به تنهایی تمرین می نماید و کادرفنی تیم ملی همچنان از وضعیت او بی خبر است و اصلاً نمی داند کجا، با چه کسی و چگونه تمرین می نماید! علی هاشمی جزو مدعیانی است که در چند سال اخیر بدون فراز و نشیب، به کارش ادامه داده است و این روزها به دلیل مصدومیت دستش تمرینات بدنسازی را در ایلام دنبال می نماید و به لحاظ حضور در مسابقات گزینشی مشکل خاصی نداشته و ندارد، اما سعید علی حسینی به دلیل مصدومیت چند مسابقه گزینشی را از دست داد و سهراب مرادی نیز به دلیل مصدومیت سنگین اخیرش که در نهایت بدون جراحی رفع شد، هنوز راه زیادی تا پر کردن شش رقابت گزینشی المپیک خواهد داشت.

سهراب مرادی اولین مسابقه گزینشی اش را با حضور در مسابقات جهانی گذشته سپری کرد و پس از آن نیز با توجه به اینکه دچار مصدومیت از ناحیه دیسک کمر شده بود، در جام فجر ثبت نام کرد، اما وزنه نزد تا به این شکل دو مسابقه گزینشی را پشت سر گذاشته باشد. او باید حتماً در سه مسابقه دیگر وزنه بزند و این شانس را دارد که در یک مسابقه نیز تنها حضور داشته باشد.

سعید علی حسینی هم بعد از نایب قهرمانی و دستیابی به مدال نقره در بازی های آسیایی جاکارتا، به دلیل مصدومیت در مسابقات جهانی شرکت نکرد و پس از آن نیز در اردوها نبود و حضور در چند مسابقه گزینشی از جمله جام فجر را از دست داد. علی حسینی اگر در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت نمی کرد عملاً شانس او برای پر کردن شش میدان گزینشی به شدت کاهش پیدا می کرد و به همین دلیل با وجود ناآمادگی راهی مسابقات قهرمانی آسیا شد و مدال هم نگرفت.

او حالا یک مسابقه گزینشی را پشت سر گذاشته و با توجه به تمرینات منظمی که در اردوی تیم ملی پشت سر می گذارد، مسابقه گزینشی بعدی او مثل سهراب مرادی مسابقات جهانی تایلند خواهد بود.

بعد از آن نیز مسابقات کشورهای اسلامی، قطرکاپ، تورنمنت بلاروس، وردکاپ ایتالیا و جام فجر؛ میدان هایی است که در برنامه کادرفنی تیم ملی جای دارد و مرادی و علی حسینی با حضور در آنها می توانند سهمیه لازم را دریافت نمایند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "راهی که سهراب مرادی و سعید علی حسینی برای المپیکی شدن باید طی نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهی که سهراب مرادی و سعید علی حسینی برای المپیکی شدن باید طی نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید