ساخت فروشگاه آنلاین با کدام فروشگاه ساز ووکامرس، پرستاشاپ یا اپن کارت بهتر است؟

به گزارش سریال شهرزاد، آمار فروش فوق العاده فروشگاه های اینترنتی و گرایش افراد به خرید های آنلاین سبب شده که هر شخصی که به نوعی کسب و کار سنتی دارد، بخواهد وارد دنیای تجارت الکترونیک گردد. در این بین فروشگاه سازهای آنلاین و قالب های آماده زیادی طراحی شد تا زمینه طراحی سایت به سادگی فراهم گردد. این سایت های آماده شما را قادر می نمایند بدون کدنویسی فروشگاه آنلاین خود را طراحی نموده و تمامی تنظیمات مورد نظر را انجام دهید.

ساخت فروشگاه آنلاین با کدام فروشگاه ساز ووکامرس، پرستاشاپ یا اپن کارت بهتر است؟

راه اندازی وب سایتهای فروشگاهی کار چندان سختی نیست، اما تصمیم گیری در خصوص اینکه کدام پلتفرم و فروشگاه ساز آماده را انتخاب کنیم به معیارهایی بستگی دارد که در ادامه به آن می پردازیم. این مطلب بی طرفانه و براساس تجربه کار چندین ساله ما نوشته شده است.

انواع فروشگاه سازهای ووکامرس، پرستاشاپ و اپن کارت

1: فروشگاه ساز ووکامرس چیست؟

در ابتدا باید بدانیم وردپرس چیست؟ وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است که بیش از 30 درصد وب سایت های دنیا توسط آن طراحی شده اند. تمامی سیستم های مدیریت محتوا امکان ساخت سایت را به سادگی فراهم می نمایند که از این بین وردپرس محبوب ترین آنهاست. ووکامرس افزودنی رایگانی است برای طراحی فروشگاه آنلاین در وردپرس. شما می توانید محصولات دیجیتالی و یا فیزیکی را توسط این افزونه (PLUGIN) بفروشید.

با استفاده از افزونه ووکامرس می توانید به آسانی فروشگاه آنلاین خود را بسازید و محتوای مورد نظر خود را در آن قرار دهید. این محتوا می تواند شامل جزئیات محصول، عکس، دیدگاه های مشتریان و… باشد. . مدیریت موجودی، حمل و نقل و پرداخت های ایمن را انجام داده و اقتصادیات را بدون مشکل، پرداخت کنید.

ویژگی های برجسته ووکامرس

  • کاملا رایگان: ووکامرس کاملا رایگان و متن باز است؛ بنابراین می توانید تغییرات دلخواه را در کدهای این افزونه انجام دهید.
  • افزونه های متنوع ووکامرس: با استفاده از افزونه حمل و نقل ووکامرس، شما می توانید پست پیشتاز و سفارشی و یا پیک موتوری را برای حمل و نقل خود فعال کنید. یا با افزونه پیامک ووکامرس، امکان اطلاع از شرایط سفارش را برای مشتری فعال کنید. علاوه بر این با دانلود افزونه های وردپرس فرم ساز، ووکامرس، چت آنلاین، تخفیف های هوشمند، درگاه های بانکی عضو شتاب و شاپرک و … می توانید قابلیت های بیشتری به سایت وردپرسی خود اضافه کنید. تنوع افزونه های وردپرس در اینجا به یاری شما می آیند، پس هر چه در ذهن دارید را می توانید پیاده کنید.
  • فروش انواع محصولات: فروش انواع محصول فیزیکی، خدمات و یا حتی فروش محصولات دیجیتالی (فایل) در ووکامرس برای کاربران فراهم شده است.
  • اقتصادیات: محصولات شما شامل اقتصادیات می شوند؟ شما به راحتی می توانید اقتصادیات دلخواه را بر قیمت محصولات خود اضافه کنید و آن را مدیریت نمایید.
  • قالب های آماده فراوان: قالب های وردپرس در واقع ظاهر و پوسته های آماده برای راه اندازی سایت هستند. شما می توانید از بین هزاران پوسته و طرح موجود، قالب سایت دلخواه خود را بر اساس حوزه کسب و کار و احتیاج کاربران خود انتخاب کنید.

سوال: چه چیزی است که قالب های وردپرس را اولین انتخاب میلیون ها برنامه نویس، طراح و هر فرد دیگری که به سایت احتیاج دارد نموده است؟

بدون هیچ تردیدی قالب فروشگاهی وودمارت با وجود امکانات بسیار وسیع خودش جزو یکی از بهترین قالب های فروشگاهی ساخته شده در بازار وب وردپرس میباشد. امکاناتی اعم از ،60 دموی فوق العاده و زیبا فروشگاهی، چند فروشندگی، شرکتی، مسافرتی و … ، پنل تنظیمات بی نهایت قدرتمند، سئو پذیر و بهینه سازی شده، کاملا رتینا، 100% رسپانسیو، ایجکس بسیار حرفه ایی و اصولی (فروشگاه، محصولات، سیستم جستجو و …)، محصولات متغیر حرفه ایی، هدر ساز و فوتر ساز گرافیکی (بدون احتیاج به کد نویسی)، سازگاری کامل با افزونه ویژوال کامپوزر، بسیار انعطاف پذیر، پشتیبانی از RTL و دیگر موارد می باشد.

2: فروشگاه ساز پرستاشاپ

دومین فروشگاه ساز آماده پرستاشاپ(Prestashop) است. پرستاشاب همانند ووکامرس یک سیستم فروشگاه ساز اینترنتی است که به صورت رایگان در دسترس کاربران وب قرار گرفته است. پرستاشاپ نیز قادر به استفاده از انواع قالب ها و ماژول هاست. این قابلیت یاری می نماید تا امکانات و ظاهر فروشگاه خود را متناسب با احتیاج و سلیقه مخاطبانتان طراحی کنید. هر چند تعداد وب سایت های راه اندازی شده با آن قابل مقایسه با ووکامرس نیست!

مقایسه فروشگاه ساز پرستاشاپ و ووکامرس:

بهتر است این مقایسه را با سوالات متداول شما انجام دهیم.

  • کدام فروشگاه ساز رایگان بوده و از زبان فارسی پشیبانی می نماید؟

پرستاشاپ نیز مانند ووکامرس یک سیستم فروشگاه ساز رایگان می باشد. بنابراین با داشتن یک هاست و دامین می توانید فروشگاه اینترنتی مورد نظر خود را بسازید. امروزه پرستاشاپ به صورت کاملا فارسی سازی شده در دسترس مخاطبان ایرانی قرار گرفته و جالب است بدانید که پرستاشاپ در ایران یک نمایندگی رسمی دارد.

ووکامرس نیز با افزودنی های های بسیار متنوع به صورت کاملا فارسی و راست چین در اختیار کاربران وردپرس کاران قرار گرفته است.

  • دسترسی به قالب های مختلف در کدام فروشگاه ساز بیشتر است؟

تعداد قالب های پرستاشاپ قابل رقابت با وردپرس و افزونه ووکامرس نیست. علاوه بر این نسبت به Woocommerce قالب های رایگان کمتری موجود است. نکته مهم آن این است که قالب های پرستاشاپ اکثرا به زبان انگلیسی در دسترس هستند و راستچین سازی روی آن ها صورت نگرفته و شما مجبورید تنها به قالب های رایگان و قالب هایی که توسط نمایندگی های رسمی آن فارسی سازی شده اند اکتفا کنید.

قالب های رایگان این سیستم بسیار کم است و برای داشتن قالب حرفه ای هزینه ای را پرداخت کنید. از آنجایی که ارائه دهندگان قالب این سیستم در ایران نیز تعداد محدودی هستند و اکثرا به صورت انحصاری کار مینمایند، هزینه یک قالب آماده ممکن است بین 300.000 تا 1.000.000 تومان باشد.

  • کدام سیستم به روزرسانی و آپدیت منظم ارائه می نماید؟

مثل سایر فروشگاه ساز، سیستم پرستاشاپ و ووکامرس یک تیم بروزرسانی حرفه ای دارند که به صورت منظم آپدیت های امنیتی و کارایی بهتر این سیستم را ارائه میدهند. شما میتوانید هر دو آنها را به راحتی آپدیت کنید و از آخرن امکانات و تغییرات ایجاد شده بهره ببرید.

  • امکانات اضافی و هیجان انگیز را از کدام cms ها بخواهیم؟

پرستاشاپ مانند سایر سیستم ها بخشی به عنوان ماژول یا پلاگین دارد که به وسیله آن میتوانید قابلیت فروشگاه خود را افزایش دهید. به عنوان مثال فروشگاه شما دکمه اشتراک محصول را ندارد. این قابلیت را می توانید به راحتی با نصب یک افزونه به سیستم فروشگاهی خود اضافه کنید.

اما این نکته را در نظر بگیرید که ماژل های خیلی کمی در پرستاشاپ وجود دارد و به بعضی از احتیاج های شما پاسخ نمی دهد.احتمالا شما مجبور به صرف هزینه زیادی خواهید شد تا ماژول اختصاصی خود را تهیه کنید. اما در عوض تنوع افزونه های ووکامرس شما را شگفت زده می نماید.

  • سئو کدام فروشگاه فروشگاه ساز بهتر است؟

هر سیستم فروشگاهی برای این که راستا موفقیت را طی کند، احتیاجمند این است که تمرکز ویژه ای روی سئو داشته باشد. یکی از مبانی اصلی شرکت سازنده پرستاشاپ دقیقا همین موضوع است که و این شرکت تمام کوشش خود را نموده تا سئو هسته اصلی سیستم تا جای ممکن بهینه باشد.

اما شایان ذکر هست با وجود تمام کوشش ها پرستاشاپ در زمینه سئو، نسبت به سیستم فروشگاه ساز ووکامرس عملکرد ضعیف تری دارد. در عوض در کنار اصول رعایت شده در طراحی قالب ها، افزونه های متنوعی وجود دارد که شما را قادر می نماید مفاهیم و اصول سئو را در تمامی بخش های سایت پیاده سازی کنید.

  • مسائل امنیتی در کدام سیستم فروشگاه ساز کمتر دیده می گردد؟

به دلیل رایگان و متن باز بودن هر دو سیستم های وردپرس و پرستاشاپ، هکر ها با هسته این سیستم ها به سادگی آشنا می شوند. بنابراین نسبت به یک سیستم SAAS یا اختصاصی به صورت ساده تر میتوانند آن را هک نمایند. این به معنای امنیت پایین وردپرس یا پرستاشاپ نیست. افزونه های امنیتی موجود با بروزرسانی های مداوم می توانند بسیاری از این مسائل را حل نمایند.

نکته: از آنجایی که سایت شما یک فروشگاه اینترنتی است و اطلاعات اقتصادی در آن رد و بدل می گردد اهمیت برقراری امنیت دوچندان خواهد بود.

3: اپن کارت سومین فروشگاه ساز برتر

اپن کارت چیست؟ سیستم فروشگاه ساز OpenCart (سبدخرید باز) سیستم مدیریت محتوای تجارت الکترونیک (E-commerce CMS) حرفه ای می باشد که بر اساس ویژگی های بسیار غنی و کاربردی و همچنین ظاهری بسیار جذاب و کاربرپسند طراحی شده است. اپن کارت اجازه می دهد یک فروشگاه اینترنتی کامل و منحصر به فرد برای خود ایجاد کنید و آغاز به کسب و کار اینترنتی کنید. ویژگی های اپن کارت با پرستاشاپ مشابهت زیادی دارد بنابراین از مقایسه آن با ووکامرس خودداری می کنیم.

  • افزونه ها منحصر به فرد، دسترسی به انجمن های اپن کارت برای برطرف اشکالات احتاقتصادی، چند زبانه بودن و امکان پیاده سازی تجارتB2B از ویژگی های شاخص این فروشگاه ساز است.

تا اینجا با انواع فروشگاه سازها آشنا شدید، محدودیت و مزایای هر کدام را به طور مختصر خواندید. بابراین به این سوال پاسخ دهید: اگر پشتیبانی، دسترسی به بروزرسانی و تنوع قالب های فروشگاهی و افزونه ها برای شما مهم است کدام فروشگاه ساز مناسب تر است؟

در خاتمه یک سوال مهم دیگر: آیا شما تبلیغ سایت ساز یا فروشگاه ساز های آماده را شنیده اید؟ بنظر شما این محصولات چه تفاوتی با فروشگاه سازهای معرفی شده دارند؟

در واقع این فروشگاه سازها پلتفرم های آماده و اختصاصا برنامه نویسی شده ای هستند که معمولا به همراه هاست ارائه می شوند و شما حتی احتیاج به نصب و راه اندازی آنها ندارید. تا اینجا خیلی ساده و جالب شد اما تازه اول راه است و مسائل شما بعد از چند ماه خودشان را نشان می دهند. اگر بخواهید هر تغییری ایجاد کنید باید درخواست انرا به واحد فنی ارجاع دهید تا اینکار برای شما به صورت اختصاصی و با هزینه نسبتا زیادی انجام گردد. خلاصه کلام اینکه امکان سفارشی سازی و تغییرات به قدری محدود است که احتمالا پشیمان خواهید شد.

در بعضی از موارد نیز فروشگاه سازها همان قالب های وردپرس فروشگاهی هستند که با قیمت بسیار بالاتری به فروش می رسند. پس بهتر است حواستان را خوب جمع کنید؛ سپس اقدام به راه اندازی سایت فروشگاهی خود کنید.

تمامی این تحلیل ها از مطرح ترین فروشگاه سازهای آماده بر اساس تجربه شخصی و سالها فعالیت در زمینه طراحی وب سایت های فروشگاهی بوده است. اگر نظری دارید یا موردی را جا انداختیم شاد می شویم با ما درمیان بگذارید.

منبع: شبکه چی

به "ساخت فروشگاه آنلاین با کدام فروشگاه ساز ووکامرس، پرستاشاپ یا اپن کارت بهتر است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساخت فروشگاه آنلاین با کدام فروشگاه ساز ووکامرس، پرستاشاپ یا اپن کارت بهتر است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید