چیز های بخصوصی که تا 30 سالگی باید آن ها را یاد بگیریم

به گزارش سریال شهرزاد، با پا گذاشتن به 30 سالگی، زندگی دستخوش چرخشی چشمگیر می گردد، چرا که اغلب از آن موقع است که خودمطلعی و استقلال رفته رفته در ما شکل می گیرد، امری که ما را قادر به معین اهداف و خواسته هایمان می سازد. برای دستیابی به موفقیت در تمامی ابعاد زندگی و محقق کردن رویا های خود، چیز های بخصوصی وجود دارد که به عنوان یک فرد بزرگسال باید تا پیش از رسیدن به 30 سالگی از آن ها مطلع باشیم.

چیز های بخصوصی که تا 30 سالگی باید آن ها را یاد بگیریم

1- شغلی پیدا کنید که از آن لذت ببرید

در ابتدای جوانی ما اغلب، شغل های مختلفی را امتحان می کنیم، به ویژه بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه. با این حال، وقتی به 30 سالگی می رسیم، پیدا کردن شغلی که به ما حس رضایت ببخشد و امکان رشد و پیشرفت دهد، اهمیت بیشتری پیدا می نماید.

2- در پختن یک غذا مهارت پیدا کنید

چه بیزار از آشپزی باشید و چه ماهر در آن، باید در پخت دست کم یک غذا آنقدر مهارت پیدا کنید که به مشخصه شما بدل گردد.

برای مهارت یافتن در آن می توانید مواد و روش های مختلف را امتحان کنید و از به خرج دادن خلاقیت با تغییر دستور آن ابایی نداشته باشید. داشتن یک غذا که به مشخصه شما تبدیل گردد می تواند در عین تحت تأثیر قرار دادن مهمان هایتان، اعتماد به نفس تان را هم بالا ببرد.

3- دوستان واقعی تان را بشناسید

در دوران جوانی اغلب، افراد زیادی دور ما وجود دارند، امری که برقراری دوستی های تازه را ساده می نماید. متأسفانه ما گاهی به اشتباه تصور می کنیم هر کسی که با او آشنا می شویم دوست ما است. با این حالف با گذشت زمان بسیاری از این دوستان در فرآیندی اجتناب ناپذیر از زندگی ما خارج می شوند و تنها دوستان واقعی مان در کنارمان می مانند. آن ها همان کسانی هستند که زمانی که غمگین هستیم حامی مان هستند و موفقیت هایمان را با ما جشن می گیرند. ما باید قدر کسانی که امتحان خود را پس داده اند را بدانیم و هر کسی که بر سر راه مان نهاده شد را دوست خود تلقی نکنیم.

4- زندگی را تمام شده ندانید

با رسیدن به 30 سالگی، زندگی به خاتمه نمی رسد. هنوز ازدواج ننموده اید یا بچه دار نشده اید، اما قصدش را دارید؟ تصور نکنید فرصت را از دست داده اید، بلکه برعکس، تجربه و پختگی ای که کسب نموده اید می تواند به شما یاری کند.

یا قصد ازدواج یا بچه دار شدن ندارید؟ نباید خود را در این مورد تحت فشار ببینید. شما می توانید هر طور که مایل هستید زندگی کنید؛ و ایرادی ندارد اگر هنوز به اهداف شغلی یا تحصیلی تان یا هر هدف دیگری که داشته اید نرسیده باشید. شما هنوز فرصت زیادی در اختیار دارید.

علاوه بر این، تصور نکنید با پا گذاشتن به 30 سالگی دیگر زمان سرگرمی و خوشگذرانی به خاتمه می رسد. شما هنوز هم می توانید از زندگی لذت ببرید.

5- جزئیات زندگی شخصی تان را با دیگران در میان نگذارید

به خاطر داشته باشید که اگر می خواهید رابطه عاطفی مستحکمی داشته باشید، باید از صحبت با اطرافیان خود درباره مسائلی که با شریک عاطفی تان دارید، خودداری کنید. اگر احساس می کنید که باید نگرانی هایتان را با کسی در میان بگذارید، به روانشناس مراجعه کنید.

فرد متخصص به شما در تجزیه و تحلیل شرایط رابطه و رفتار های شریک عاطفی تان یاری خواهد نمود. با این کار دیگر به خودتان صرفاً به چشم یک قربانی نگاه نمی کنید و به ضعف های خود نیز پی می برید؛ و در نهایت اینکه می توانید مناسبت ترین راه برای خود و شریک عاطفی تان را برای برون رفت از شرایط فعلی بیابید.

6- اولویت بندی درستی داشته باشید

ما اغلب در زندگی دچار عجله می شویم و با اولویت دادن به مسائل جزئی، از چیز هایی واقعاً مهم غفلت می کنیم. با این حال، برای داشتن یک رضایتبخش باید چیز هایی که واقعاً مهم اند را در اولویت قرار دهیم و برای آن ها زمان صرف کنیم. وقت گذرانی با عزیزان خود و تجربه هایی که می توانیم در سفر داشته باشیم، به خاطرات خوش و ماندگار ما بدل خواهند شد. در مقابل، کسی علاقه ای به یادآورید ساعات طولانی ای که سر کار گذرانده ندارد.

7- برای تعطیلات وقت و پول جور کنید

اگر به میزان کافی به خود استراحت ندهید درگیر خستگی هم جسمی و هم روحی خواهید شد و بازدهی تان هم کاهش خواهد یافت. به جای خرید تازهترین مدل گوشی، پول تان را صرف یک تعطیلات لذتبخش کنید. بعد از یک استراحت کامل، انرژی دوباره پیدا خواهید کرد و عملکرد شغلی مؤثرتری خواهید داشت. بخشی از پول خود را هم برای تعطیلات بعدی تان پس انداز کنید.

8-بیشتر مراقب سلامت تان باشید

از 30 سالگی باید بیشتر مراقب سلامتی تان باشید و آن را تبدیل به یک عادت کنید. از دهه 30 زندگی، رفته رفته سر و کله مسائل جسمانی پیدا می گردد و سلامت بدن رو به افول می رود؛ بنابراین تغذیه مناسب، ورزش و استراحت کافی را حتماً در برنامه زندگی خود بگنجانید. از سلامت روان تان هم غافل نشوید.

9- صحبت در جمع را یاد بگیرید

صحبت در جمع یا برای غریبه ها می تواند برای بسیاری از ما سخت باشد. با این حال، غلبه بر این ترس لازم است. کسانی که می توانند هنگام صحبت در جمع آرامش خود را حفظ نمایند و بیان مناسبی داشته باشند، مورد توجه و احترام قرار می گیرند و صحبت های آن ها شنیده می گردد. ارتقاء مهارت های ارتباطی می تواند به افزایش اعتماد به نفس یاری کند و شما را قادر می سازد ایده های و خواسته ها خود را به شکل مؤثرتری بیان کنید و مسائل را راحت تر حل کنید.

10- استایل خود را پیدا کنید

وقتی پا به دوران بزرگسالی می گذاریم باید استایل مخصوص به خود را بسازیم. وقتی استایل خودتان را پیدا کنید، دیگر نگرانی ای برای تصمیم گیری درباره پوشش خود نخواهید داشت، چرا که از قبل می دانید که چه لباس هایی با شخصیت شما سازگارند. داشتن استایل شخصی فرآیند انتخاب لباس های تازه را ساده می نماید.

به خاطر داشته باشید که ظاهر ما اولین چیزی است که برداشت ذهنی دیگران از ما را می سازد، بنابراین کار انتخاب لباس باید برایتان ساده باشد.

11- کتاب خوانی را به یک عادت تبدیل کنید

با خواندن کتاب می توانیم چیز های زیادی درباره زندگی یاد بگیریم و نگاه متفاوتی به جهان و مسائل مختلف آن پیدا کنیم. به علاوه، آگاهی بیشتری پیدا خواهیم کرد، دایره لغات مان گسترده تر خواهد شد و می توانیم تبادل نظر های مجذوب کننده تری داشته باشیم.

12- خود را برای آینده آماده کنید

هر چه سن بالاتر می رود، زندگی پیچیده تر و مسائل بیشتر می گردد. باید خود را برای رویارویی با چالش های زندگی آماده کنید که در این راه تجربه و دانش تان یاری زیادی به شما خواهد نمود.

علاوه بر این، از 30 سالگی باید به فکر دوران میانسالی و پیری خود هم باشید. با خودتان روراست باشید و چیزی که واقعاً می خواهید و برایتان مهم است را پیدا کنید و برای دستیابی به آن کوشش کنید. میان ابعاد مادی و معنوی زندگی تعادل برقرار کنید.

منبع: روزیاتو

منبع: فرارو

به "چیز های بخصوصی که تا 30 سالگی باید آن ها را یاد بگیریم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چیز های بخصوصی که تا 30 سالگی باید آن ها را یاد بگیریم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید