تاثیر مصرف لبنیات در پیشگیری از بیماری های عروق مغزی

به گزارش سریال شهرزاد، به دلیل وجود نسبتا بالا چربی اشباع تصور می گردد که مصرف محصولات لبنی موجب افزایش ریسک مرگ، بخصوص به دلیل بیماری قلبی عروق کرونر، بیماری عروق مغزی و سرطان می گردد.

تاثیر مصرف لبنیات در پیشگیری از بیماری های عروق مغزی

اما محققان دانشگاه لوپز لهستان در مطالعه اخیر خود دریافتند مصرف تمام محصولات لبنی با 4 درصد کاهش ریسک مرگ و میر ناشی از بیماری های عروق مغزی مرتبط است و با مصرف شیر کاهش این ریسک 7 درصد است.

همچنین خوردن پنیر با کاهش 8 درصدی ریسک مرگ و مصرف ماست با کاهش 3 درصدی این ریسک مرتبط است.

ماسیج باناچ، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: به دلیل وجود این تاثیرات پیشگیرانه محصولات لبنی، مقامات بهداشت و سلامت باید در در مورد دستورالعمل های مصرف لبنیات بازبینی نمایند.

در حال حاضر مصرف محصولات لبنی، بخصوص پنیر و ماست، را محدود می نماید که باید در این مورد بازبینی گردد و به جای آن مصرف شیر فاقد چربی یا کم چرب توصیه گردد.

در این مطالعه، تیم تحقیق 24,474 فرد با میانگین سنی 47.6 سال را آنالیز کردند.

در سال 2017 یک تیم تحقیقاتی با ارزیابی نتایج 29 مطالعه دریافتند که هیچ ارتباطی بین مصرف محصولات لبنی و بیماری قلبی-عروقی یا دیگر عوامل مرگ و میر وجود ندارد.

همچنین در مطالعه دیگری که همان سال در سوئد انجام گرفت تعیین شد نوشیدن مقدار زیادی شیر، خطر مرگ و میر زودهنگام از جمله بیماری قلبی-عروقی را در زنان افزایش می دهد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "تاثیر مصرف لبنیات در پیشگیری از بیماری های عروق مغزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر مصرف لبنیات در پیشگیری از بیماری های عروق مغزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید