خوشمزه ترین غذاهای سوئیسی که باید امتحان کرد

به گزارش سریال شهرزاد، وقتی صحبت از غذا به میان می آید سوئیس بهشتی از طعم های لذیذ را در مقابل شما قرار می دهد. پنیرها و شکلات های سوئیسی معروفیت دنیای دارند و علاوه بر این بیش از 20 نوع غذا فقط و فقط از مبدا این کشور به دنیا معرفی شده است. با این وصف نیازی به گفتن نیست که شما در سفر به سوئیس گرسنه نخواهید ماند! در ادامه با خوشمزه ترین غذاهای سوئیسی و طرز پخت آن ها آشنا می شویم.

خوشمزه ترین غذاهای سوئیسی که باید امتحان کرد

سوئیس به عنوان یکی از لوکس ترین مقاصد بیش از هر چیز به علت داشتن طبیعت زیبا و سحرانگیزش معروف شده است اما غذاهای این کشور نیز حرف های زیادی برای گفتن دارند. پنیر و شکلات سوئیسی در تمام جهان معروف بوده و هواداران خود را به سمت سوئیس می کشانند. علاوه بر پنیر و شکلات غذاهای این کشور که از ترکیبی از غذاهای سنتی سوئیسی، آلمانی، فرانسوی و ایتالیایی هستند در نوع خود منحصربه فرد بوده و می توانند با لذیذترین غذاهای اروپا رقابت نمایند.

آنچه در این مطلب می خوانید

  • برترین غذاهای سوئیسی
    • برنر پلاته | Berner platte
    • بیرچر موسلی | Bircherműesli
    • زاپف | Zopf
    • آرد ذرت و گوشت گاو پخته شده | Polenta and braised beef
    • تره فرنگی با سیب زمینی و سوسیس | Papet Vaudois
    • راکلت سوئیسی | Raclette
    • ریزوتوی زعفران | Saffron risotto
    • رستی | Rösti
    • فوندوی پنیر | Cheese fondue
  • خوشمزه ترین غذاهای سوئیسی
  • سوالات متداول

برترین غذاهای سوئیسی

پنیر و انواع گوشت ها پایه اصلی بسیاری از غذاهای سوئیسی را تشکیل می دهند. این غذاهای لذیذ از پیش غذا تا دسرهای شیرین را شامل شده و بیشترشان از دیرباز بر سر سفرهای سوئیسی ها حضور داشته اند. در اینجا برترین و پرهوادارترین غذاهای سوئیس را که در سفر به این کشور باید امتحان کنید معرفی می کنیم.

برنر پلاته | Berner platte

بشقاب برنر همانطور که از اسمش پیداست غذای مخصوص شهر برن است و از طیف گسترده ای از گوشت ها و سوسیس ها تشکیل شده، گوشت های این بشقاب بر حسب سلیقه سرآشپز ممکن است شامل گوشت گاو، ژامبون، بیکن دودی، گوشت گاو دودی، زبان خوک، بند انگشت خوک، یا استخوان مغز باشد. این غذای دلچسب گوشتی معمولا همراه با کلم ترش، سیب زمینی و لوبیا خشک سرو می گردد. برنر پلاته داستانی جالب نیز دارد. این غذای محبوب سوئیسی در 5 مارس 1798 پس از شکست ارتش فرانسه در Neuenegg به وسیله Bernese به سفره سوئیسی ها اضافه شد. مردم این منطقه برای جشن پیروزی هر چه در خانه داشتند با خود آورده و تنوع گوشت ها بشقاب برنر پلاته را بوجود آورد.

بیرچر موسلی | Bircherműesli

موسلی از رایج ترین غذاهای سوئیسی است که در وعده صبحانه سرو می گردد. ممکن است که شما هم بارها و بارها موسلی را بدون اینکه نامش رابدانید در وعده های صبحانه خود سرو نموده باشید. این غذا برای اولین بار به وسیله یک پزشک سوئیسی به نام ماکسیمیلیان اسکار بیرچر-برنر در سال 1900 به عنوان یک غذای رژیمی مقوی معرفی گردید. او با این باور که رژیم غذایی متشکل از غلات، میوه ها و سبزیجات بهتر از رژیمی ست که عمدتاً بر پایه گوشت راسخ است بیرچر موسلی را به بیماران خود توصیه کرد. müsli در اصل ترکیبی از تکه های جو دوسر، میوه، آجیل، آب لیمو و شیر غلیظ شده است و امروزه به عنوان یک صبحانه بسیار محبوب در سراسر سوئیس و آلمان به شمار می رود.

زاپف | Zopf

در سوئیس انواع مختلفی از نان های مجذوب کننده را می توان دید اما یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نان ها، نان سفید نرمی به نام zopf است که در لغت به معنای بافته است. خمیر مایه زاپف از آرد سفید، شیر، تخم مرغ و کره درست شده و در خاتمه به صورت نوار بافته می گردد. زاپف را قبل از پخت با زرده تخم مرغ آغشته می نمایند تا لایه بیرونی آن طلایی رنگ گردد. طبق افسانه ای سنتی زوپف از یک رسم باستانی سرچشمه می گیرد که طبق آن زنان بیوه طره بافته شده موهای خود را بریده و با شوهرانشان دفن می کردند. هر چند که این افسانه فقط یک فولکلور سوئیسی ست به عنوان یک داستان محبوب در این کشور به شمار می رود. امروزه مردم سوئیس طبق سنت صبح های یکشنبه زاپف می خورند و شما هم می توانید این نان لذیذ را در نانوایی های سراسر این کشور پیدا کنید.

آرد ذرت و گوشت گاو پخته شده | Polenta and braised beef

آرد ذرت و گوشت گاو پخته شده از سنتی ترین غذاهای سوئیس است. در گذشته و قبل از اختراع فر این غذا را به آرامی در دیگ مسی و روی آتش می پختند تا حسابی غلیظ و دلچسب گردد. امروزه آرد ذرت و گوشت گاو پخته شده بیشتر در فصل زمستان بر سر میز غذای سوئیسی ها دیده می گردد. این غذا با سبزیجات و نوشیدنی های مخصوص سرو شده و طعم بی نظیرش همواره در یادتان ماندگار خواهد شد.

تره فرنگی با سیب زمینی و سوسیس | Papet Vaudois

Papet Vaudois ترکیب پوره تره فرنگی با سیب زمینی و سوسیس است که طعمی خارق العاده دارد. برای پخت این غذای لذیذ تره فرنگی و سیب زمینی را چندین ساعت در آب خیسانده و سپس برای پخت اصلی آماده می نمایند. این غذا در نهایت همراه با سوسیس ویژه سوئیسی برای سرو آماده می گردد. برای تزیین Papet Vaudois از انواع سبزیجات آغشته به سس مخصوص استفاده می گردد.

راکلت سوئیسی | Raclette

در فصل سرد سال که به سوئیس سفر کنید عطر پنیر ذوب شده بر روی هیزم در رستوران های جاده ای این کشور شما را مدهوش می نماید. راکلت سوئیسی نوعی پنیر محلی است که معمولاً به آرامی روی آتش کباب و لایه به لایه ذوب شده و در نهایت برش داده می گردد. در کنار پنیر سیب زمینی، خیارشور و پیاز پخته شده نیز سرو می گردد. امروزه دستگاه های مخصوص برای آب شدن پنیرهای راکلت و کباب کردن آن ها در بیشتر خانه های سوئیس دیده می شوند. در بیشتر میهمانی ها افراد ساعت ها دور هم جمع شده و در انتظار آب شدن تکه های راکلت هستند.

ریزوتوی زعفران | Saffron risotto

آیا می دانستید زعفران سوئیسی از برترین و گران ترین زعفران های جهانست؟ رشته های زعفران قرمز تیره با دست چیده شده و از این رو ریزوتوی زعفران جز غذاهای سوئیسی محبوب و با ارزش به شمار می رود. سوئیسی ها قدر این ماده منحصربه فرد را که به سختی کشت می گردد می دانند. ریزوتو زعفران به عنوان یک غذای سنتی شناخته شده و معمولاً با سوسیس لوگانیگه، سوسیس خام تهیه شده با گوشت خوک، ادویه جات و ترشی جات سرو می گردد. اگر هم این غذا را در خانه می پزید می توانید مواد دلخواه دیگر را به آن اضافه کنید.

رستی | Rösti

رستی سیب زمینی نازک، رنده شده و سرخ شده است که کاملا ترد و طلایی سرو می گردد. این غذا به عنوان غذای ملی سوئیس معرفی گردیده است. هر چند که هیچ کس نمی داند اولین روستی چه زمانی پخته شد، اما می گویند که در گذشته کشاورزان رستی را به عنوان وعده صبحانه سرو می کردند. امروزه این غذا در سراسر کشور محبوب شده و در وعده های غذایی مختلف دیده می گردد. در رستوران ها رستی را در ظروف سرامیکی به همراه بیکن نمکی، تخم مرغ سرخ شده، پنیر راکلت آب شده، غوره های تند و پیاز مرواریدی سرو می نمایند.

فوندوی پنیر | Cheese fondue

فوندوی پنیر مجذوب کننده ترین نوع پنیر در سوئیس است و هواداران بسیاری دارد. از این رو پیشنهاد می کنیم در طول اقامتتان در سوئیس حتی یک بار هم شده فندوی پنیر را امتحان کنید. این غذا نوعی پنیر ذوب شده سوئیسی است که با حرارت بسیار آرام در قابلمه های مخصوص آب می گردد. در نهایت می توانید بوسیله چنگال نان را در پنیر فرو برده و سرو کنید.

ساده ترین دستور تهیه فوندو سوئیسی این است که سیر و آب لیمو در یک قابلمه سرامیکی روی حرارت ملایم مخلوط نموده و سپس پنیر را کم کم به مایع در حال جوش اضافه کنید.

خوشمزه ترین غذاهای سوئیسی

انتخاب یک یا حتی چند مورد به عنوان خوشمزه ترین غذاهای سوئیسی کاری ست نشدنی چرا که غذاهای این کشور به قدری لذیذ هستند که خود به بخشی از جاذبه های گردشگری در سوئیس تبدیل شده اند. اما پیشنهاد می کنیم که در سفر به این کشور حتما فوندوی پنیر، رستی به هنوان غذای ملی و نان زاپف را امتحان کنید.

سوالات متداول

غذاهای سنتی سوئیس کدامند؟

پنیر فوندو، راکلت، رستی، شکلات سوئیسی و پنیرر سوئیسی از غذاهای سنتی سوئیس هستند.

غذاهای محبوب سوئیس کدام ها هستند؟

غذاهایی مانند موسلی و روستی در تمام فصول هوادار داشته و جز محبوب ترین غذاهای سوئیس به شمار می روند.

برای مشاهده قیمت و خرید تور اروپا از سریال شهرزاد کلیک کنید.

خرید تور اروپامنبع: ستاره ونک

به "خوشمزه ترین غذاهای سوئیسی که باید امتحان کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه ترین غذاهای سوئیسی که باید امتحان کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید