طرز تهیه اسنک کوکوسبزی در ساندویچ ساز و همراه با دستور پخت معمولی

به گزارش سریال شهرزاد، کوکو سبزی را همگی می شناسیم و احتمالا شما نیز بارها و بارها از این غذای خوشمزه میل نموده اید. البته ماجرای اسنک کوکو سبزی کمی فرق دارد و اگر چه از همان مواد اولیه به طور نسبی استفاده می گردد؛ اما چیزی که در طرز تهیه اسنک کوکو سبزی خواهیم دید؛ با تفاوت هایی همراه است. در اصل قرار است یک غذای اصیل و سنتی ایرانی را با آشپزی مدرن ترکیب نموده و یک خوراکی بی نظیر طبخ کنیم.

طرز تهیه اسنک کوکوسبزی در ساندویچ ساز و همراه با دستور پخت معمولی

البته برای پخت این نوع اسنک به مواد اولیه عجیب و غریب احتیاجی نیست. همین که بدانید چگونه کوکو سبزی معمولی را درست کنید و در کنار آن یک اسنک ساز و نان تست هم داشته باشید، کفایت خواهد نمود. حتی اگر تجربه زیادی در آشپزی ندارید، اصلا احتیاج نیست فکر خود را درگیر پخت این اسنک کنید. زیرا در ادامه این مطلب قرار است مرحله به مرحله طرز تهیه این غذا را با شما آموزش دهیم.

اسنک کوکوسبزی

تعداد نفرات5
زمان آماده سازی20 دقیقه
زمان پخت غذا20دقیقه
میزان سختیمیانه

طرز تهیه اسنک کوکو سبزی

احتمالا بارها برای شما هم این سوال پیش آمده است که با ساندویچ ساز چی بپزم؟ برای اینکه غذاهای متنوع تری تهیه کنید و البته از اسنک ساز یا همان ساندویچ ساز خود هم بهره ببرید، پیشنهاد ما طبخ اسنک با مواد کوکو سبزی است.

این شکل طبخ کردن کوکو سبزی هم راحت تر خواهد بود و هم برای میل کردن آن، دیگر احتیاجی به استفاده از نان نیست. علاوه بر این اسنک های تهیه شده به این روش، ظاهر به مراتب مجذوب نماینده تری داشته و می توان از آن ها برای سرو در مجالس و مهمانی های مختلف استفاده کرد. در ادامه دستورالعمل پخت این نوع کوکو را در اختیار شما قرار می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی با نان تست

مواد اولیه مورد احتیاج برای طرز پخت کوکوسبزی در ساندویچ ساز به توضیح زیر هستند:

مواد اولیهمیزان لازم
سبزی کوکو150 گرم
پیاز رنده شده1 عدد
سیب زمینی کوچک1 عدد
تخم مرغ2 عدد
پنیر پیتزا (اختیاری)2 قاشق سوپ خوری
نان تستبه تعداد لازم
نمک، زردچوبه و فلفلبه میزان کافی

نحوه پخت اسنک کوکو سبزی

مراحل زیر را برای داشتن برترین تجربه پخت این کوکوسبزی دنبال کنید:

  • مرحله اول: پیش از هر کاری ضروری است که سبزی کوکو را به شکل کاملا ریز خرد کنید.
  • مرحله دوم: سیب زمینی را رنده نموده و برای جلوگیری از شل شدن کوکو آب اضافی آن را بگیرید.
  • مرحله سوم: دیگر مواد از جمله سبزی کوکو، سیب زمینی رنده شده و پنیر پیتزا را با هم به خوبی مخلوط کنید که کاملا یکدست شده و به هیچ وجه مواد از یکدیگر جدا نباشند. دقت کنید که ضروری است میزان پنیر پیتزا به صورت مساوی در قسمت های مختلف این کوکو باشد.
  • مرحله چهارم: در این مرحله نوبت اضافه کردن تخم مرغ می رسد. پس از آن چاشنی ها از جمله نمک، زردچوبه و فلفل را به ترکیب اصلی اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: با دقت و ظرافت؛ به خوبی روی نان های تست را کره بمالید.
  • مرحله ششم: از مواد کوکو روی نان تست بریزید. در این مرحله می توانید به دو شکل عمل کنید. یا اینکه نان تست پر شده از مواد را کمی در دستگاه قرار دهید و درب را ببنیدید تا تخم مرغ پخته شود و بعد نان تست دیگر را روی آن قرار دهید و یا مثل سایر اسنک ها در همان ابتدا دو تکه نان را روی هم قرار دهید و برای پخت درون ساندویچ ساز بگذارید. اگر از شیوه دوم استفاده می کنید، حتما مدت زمان طبخ را بیشتر کنید تا حرارت به خوبی باعث پخت مواد درون اسنک شود.

نکته: تغذیه سالم خانگی برای مدرسه شامل ترکیبی از میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین های کم چرب است که به تأمین انرژی و تمرکز دانش آموزان یاری می نماید. پیشنهاد می کنیم با تهیه اسنک کوکو سبزی به این تامین انژری یاری کنید.

نکات مهم در پخت اسنک کوکو سبزی

نکات مهم برای طرز تهیه کوکو سبزی در اسنک ساز، به توضیح زیر هستند:

  • می توانید با توجه به ذائقه خود سبزی کوکو را تغییر دهید. برای مثال سبزی استفاده شده در این دستور پخت به عنوان کامل ترین سبزی کوکو متشکل از گشنیز، جعفری، ریحان، ترخون، شوید و حتی سیر است. اما در دستورهای دیگر ممکن است نوع سبزی متفاوت باشد، برای مثال در دستور پخت کوکو تبریزی ها سبزی ها به تره، گشنیز و جعفری ختم می شود. در حالی که مازندرانی ها به جای تره از نعنا و پونه استفاده می نمایند. بعضی دیگر از افراد هم تنها از ترکیب پیازچه و تره استفاده می نمایند.
  • هنگام استفاده از سبزی کوکو حتما مقدار ها و نسبت سبزی ها به هم را رعایت کنید. برای مثال استفادۀ بیش از حد از بعضی سبزی ها از جمله گشنیز می تواند باعث تلخی کوکو یا استفاده از نعناع می تواند باعث تغییر مزه کوکو شود.
  • برای اینکه نان اسنک به ساندویچ ساز نچسبد و البته روی نان تست برشته تر شود، قبل از قرار دادن نان درون دستگاه حتما تمام قسمت های آن را از طریق برس آشپزی یا اسپری به روغن آغشته کنید. در صورت داغ بودن دستگاه می توانید با یک تکه نان سطح داخلی دستگاه را چرب کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی بهتر است از سبزی های تازه بهره ببرید.
  • شل بودن مایع کوکو می تواند باعث خراب شدن اسنک شما شود، پس مراقب باشید که ترکیب کوکو شل نباشد. در این صورت می توانید به یاری آرد ترکیب کوکو را به قوام مد نظر برسانید. البته این شیوه هم می تواند روی مزه اصلی کوکو اثرگذار باشد.
  • بسته به سلیقه خود می توانید ترکیب درون اسنک کوکو سبزی را کمی تغییر دهید. به همین شکل در طرز تهیه کتلت گوشت نیز شما ممکن است ترکیب را اندکی بسته به سلیقه خود، تغییر دهید.
  • از هر کدام از روش های پخت که استفاده می کنید، درب دستگاه را در یک مرحله بدون ایجاد فشار و یا چفت کردن روی اسنک قرار دهید تا آب مایع کوکو بخار شود. پس از گذشته چند دقیقه می توانید درب را برای چسبیدن دو طرف اسنک روی هم فشار داده و چفت کنید.

طرز تهیه کوکو سبزی سنتی

اگر هنوز هم کوکو سبزی سنتی را به هر دستورالعمل دیگری از پخت این غذا ترجیح می دهید، پس شاید تمایل داشته باشید نمونه های پفکی، خوشمزه و اصیل این کوکو را با دستور امروز ما امتحان کنید. از این مدل کوکو که البته می توان آن را به روش های مختلفی طبخ کرد، می توانید برای وعده های مختلف غذایی از ناهار و شام گرفته تا پیش غذا و حتی میان وعده بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی سنتی

در طرزتهیه اسنک کوکو سبزی، حتما مواد اولیه زیر را پیش از هر چیزی آماده کنید:

مواد اولیهمیزان لازم
سبزی کوکو500 گرم
تخم مرغ میانه3 عدد
زرشک1 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر (اختیاری)2/1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان کافی
روغنبه میزان کافی
ماست چکیده یا شیر1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

نحوه پخت کوکو سبزی سنتی

برای تهیه کوکوسبزی به روش سنتی و همیشگی که عادت داریم؛ مراحل زیر را در نظر بگیرید:

  • مرحله اول: برای پخت این نوع کوکو هم می توانید از مواد اولیه اسنک کوکو سبزی بهره ببرید. اما دستور اصلی کوکو شامل تمامی مواد لازم بالا است.
  • مرحله دوم: سبزی ها را شسته و اجازه دهید خشک شوند. سپس به صورت کاملا ریز و ساطوری آن ها را خرد کنید. می توانید از سبزی فریز شده هم بهره ببرید. در این صورت حتما آب سبزی را بگیرید.
  • مرحله سوم: تخم مرغ ها را کاملا هم زده و چاشنی ها را به آن اضافه کنید تا بوی آزاردهنده تخم مرغ گرفته شده و برطرف شود.
  • مرحله چهارم: در مرحله بعد تمامی مواد از جمله سبزی کوکو، زرشک، گردوی خرد شده، بکینگ پودر و شیر یا ماست را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. شیر باعث انسجام بهتر مواد می شود، بکینگ پودر باعث پف کردن کوکو و ماست چکیده هم منجر به خوشمزه تر شدن آن خواهد شد. البته بهتر است به شکل همزمان از شیر و ماست استفاده نکنید.
  • مرحله پنجم: تابه را از روغن پر کنید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. سپس مواد کوکو را درون تابه بریزید.
  • مرحله ششم: در ابتدا اجازه دهید حرارت کمی زیاد شود تا مواد انسجام پیدا نموده و از وا رفتن کوکو جلوگیری شود. سپس شعله را ملایم کنید تا کوکو مغز پخت شود.
  • مرحله هفتم: وقتی یک قسمت از کوکو پخت، آن را برگردانید تا سمت دیگر کوکو نیز سرخ و برشته شود. اکنون کوکوسبزی شما آماده است و می توانید آن را با تزئینات دلخواه خود، در یک ظرف مناسب سرو کنید.

ارزش غذایی کوکو سبزی با نان تست

کوکو سبزی یکی از غذاهای خوشمزه و البته مقوی کشورمان است که از نظر ارزش تغذیه ای در سطح مطلوبی قرار گرفته است. در هر 100 گرم از این ماده بدون استفاده از نان تست، 124 کالری انرژی وجود دارد. میزان کربوهیدرات این غذا حدود 9.5 گرم، پروتئین 7.92 گرم، چربی 6.71 گرم، فیبر 3.22 گرم، کلسترول 143 میلی گرم و قند موجود در کوکو سبزی حدود 1.88 گرم است.

بعلاوه در همین میزان از کوکو سبزی پخته شده با ترکیب چند مادۀ مختلف می توانیم مقادیر مختلفی از ویتامین A، ویتامین D، ویتامین K و دیگر ویتامین ها را دریافت کنیم. از این میزان به ترتیب ویتامین K با 530 میلی گرم، ویتامین A با 390 میلی گرم، کولین یا ویتامین B4 با 123 میلی گرم، فولات یا ویتامین B9 با 97 میلی گرم بیشترین میزان ارزش غذایی در اسنک کوکو سبزی را به خود اختصاص داده اند و تیامین یا ویتامین B1 با 0.08 میلی گرم در در 100 گرم کوکو سبزی، کمترین ریزمغذی موجود در آن محسوب می شود.

از بیشترین ماده های معدنی موجود در این غذا نیز می توانیم به سدیم با 1690.98 میلی گرم، پتاسیم با 612.63 میلی گرم، کلسیم با 152.82 میلی گرم و فسفر با 139.81 میلی گرم اشاره کنیم. سایر مواد معدنی موجود در این ماده هم شامل آهن، منیزیم، روی، مس، منگنز و سلینیوم هستند. هر 100 گرم نان تست هم دارای 290 کالری انرژی، 4 گرم چربی، 1 میلی گرم کلسترول و مقادیری فیبر رژیمی، کربوهیدرات، قند و پروتئین است.

سفارش آنلاین اسنک کوکوسبزی از سریال شهرزاد

در این راهنمای آشپزی طرز تهیه اسنک کوکو سبزی و کوکو سبزی سنتی را در اختیار شما قرار دادیم. برای اینکه مانند یک آشپز حرفه ای رفتار کنید باید همه نکاتی که در این مطلب بیان کردیم را رعایت نموده و مواد لازم را به مقدار بهره ببرید. هنگام طبخ کوکو در ساندویچ ساز یا سرخ کردن آن در تابه اصلا عجله نکنید، به ویژه زمانی که قرار است کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. اگر فرصت کافی برای تهیه این اسنک کوکوسبزی در منزل را ندارید؛ پیشنهاد می کنیم که با سفارش غذا از سریال شهرزاد ، به راحتی این وعده غذایی خوشمزه را به صورتی اینترنتی خریداری نموده و درب منزل یا محل آدرس خود، تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه اسنک کوکوسبزی در ساندویچ ساز و همراه با دستور پخت معمولی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسنک کوکوسبزی در ساندویچ ساز و همراه با دستور پخت معمولی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید