عصاره دانه انگور موجب بهبود سندروم متابولیک می گردد

به گزارش سریال شهرزاد، تهران- خبرنگاران- محققان در مشهد با انجام پژوهشی در حوزه سندروم متابولیک، تاثیرعصاره دانه انگور بر روی این اختلال را آنالیز کردند و به نتایج مثبتی دست یافتند.

عصاره دانه انگور موجب بهبود سندروم متابولیک می گردد

به گزارش روز دوشنبه خبرنگارعلمی سریال شهرزاد ازمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سندروم متابولیک اختلالی است که با افزایش وزن، افزایش چربی، قند و فشارخون همراه است. این اختلال از ریسک فاکتورهای مهم بیماری های قلبی- عروقی محسوب می گردد که ازمهمترین عوامل مرگ ومیر در سطح دنیا است.

بیس فنول آ یکی از سموم آلاینده محیطی است که تماس با آن منجر به بروز بسیاری از اختلالات متابولیک از جمله تغییر در پروفایل چربی و قند خون، مقاومت به انسولین و چاقی می گردد. همچنین با خطر افزایش فشارخون و آترواسکلروز همراه است، پس عاملی در ایجاد این اختلال است.

همچنین شواهد نشان داده که انگور خصوصا دانه آن حاوی ترکیبات پلی فنولی با خاصیت بالقوه آنتی اکسیدانی است، این ترکیبات و نیز ماده موثره رسوراترول دارای اثرات مهاری بر روی ریسک فاکتورهای سندروم متابولیک است و همچنین به عنوان یک عامل پیشگیری کننده از بروز بیماری های قلبی و عروقی به شمار می رود.

برای اطمینان از این موضوع، محققان در مشهد با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری طرحی با عنوان آنالیز تاثیر عصاره دانه انگور بر سندروم متابولیک ایجاد شده با بیس فنول آ انجام دادند و اثر حفاظتی عصاره دانه انگور و رسوراترول بر روی هریک ازعوامل ایجاد کننده سندروم متابولیک در اثر تجویز خوراکی بیس فنول آ آنالیز شد.

هرقدمی که درزمینه تحقیقات علمی برداشته می گردد مسیرپژوهش را هموارترمی کند، با این اقدام محققان مشهدی و تعیین شدن تاثیر عصاره دانه انگور بر سندروم متابولیک، تحقیقات می تواند سرعت گیرد.

علمی ** 9340**1485

منبع: ایرنا

به "عصاره دانه انگور موجب بهبود سندروم متابولیک می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عصاره دانه انگور موجب بهبود سندروم متابولیک می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید