طرز تهیه بز قورمه؛ از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمان

به گزارش سریال شهرزاد، اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده بسیاری طعمی فوق العاده دارد.

طرز تهیه بز قورمه؛ از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمان

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان کرمان محسوب می گردد و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است.

اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده بسیاری طعمی فوق العاده دارد.

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

نوع غذا: خورشت

وعده غذایی: ناهار شام

زمان پخت : 120دقیقه

زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

مواد لازم مناسب برای 6 تا 8 نفر

نخود : یک پیمانه

پیاز : یک کیلوگرم

سیر : یک بوته

گوشت بدون استخوان : 500 گرم

کشک : به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

زعفران دم نموده : یک قاشق سوپخوری

نعنا داغ : به میزان لازم

گردو خرد شده : به میزان لازم

آب : 2 پیمانه

طرز تهیه بز قورمه

1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.

2. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.

3. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته گردد.

4. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.

5. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.

6. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه بز قورمه؛ از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بز قورمه؛ از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید