کرمان این سرزمین افسانه ای با داستان های زیبا و روایت های دلنشین، سرزمینی است که منشأ شکل گیری لذیذترین و کهن ترین غذاهای محلی ایرانی، ریشه در خاک آن دارند.
کوکو سبزی را همگی می شناسیم و احتمالا شما نیز بارها و بارها از این غذای خوشمزه میل نموده اید. البته ماجرای اسنک کوکو سبزی کمی فرق دارد و اگر چه از همان مواد اولیه به طور نسبی استفاده می گردد؛ اما چیزی که در طرز تهیه اسنک کوکو سبزی خواهیم دید؛ با تفاوت هایی...
هیچ چیز مثل آش یا سوپ گرم در روزهای سرد پاییز و زمستان ما را گرم نمی کند. آش شوربا یکی از آش هایی است که با توجه به داشتن ماش و اسفناج حتی برای سرماخوردگی هم مناسب است. پس اگر سرما خورده اید یا می خواهید خودتان را در برابر سرماخوردگی ایمن کنید با ما همراه...
موچی، شیرینی سراسر طعم و مزه که به کشسانی و نرمی معروف است، این روزها به خوبی در دل مردم ایران جا باز نموده است. ریشه دستور این شیرینی خوشمزه به کشورهای آسیای شرقی برمی شود و تهیه آن کمی زمان بر است. مهم ترین نکته در تهیه این شیرینی صبر و حوصله است اما جدا...
کلروفیل، رنگدانه ای است که باعث می شود گیاهان با همین رنگ سبز درخشان در طبیعت خود را به نمایش بگذارند. پس می توان گفت، در بیشتر سبزیجات می توانید آن را بیابید و مردم از این ماده به عنوان یک ماده دارویی استفاده می کنند. این ماده سبزرنگ شامل خواصی برای سلامتی...
با پا گذاشتن به 30 سالگی، زندگی دستخوش چرخشی چشمگیر می گردد، چرا که اغلب از آن موقع است که خودمطلعی و استقلال رفته رفته در ما شکل می گیرد، امری که ما را قادر به معین اهداف و خواسته هایمان می سازد. برای دستیابی به موفقیت در تمامی ابعاد زندگی و محقق کردن رویا...
امروز قصد داریم طرز تهیه کباب اسپانیایی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
اگر فکر می کنید از نظر اجتماعی ناتوان هستید، شما تنها نیستید. زیرا برای همه افراد این حالت پیش می آید. اما گام های عملی وجود دارد که می توانید برای مهارت های اجتماعی بیشتر قدم بردارید! افراد ناتوان از نظر اجتماعی ممکن است در محیط های اجتماعی عصبی یا مضطرب...
سالاد میوه گلابی، انگور و بادام زمینی جزو بهترین پیش غذاهای تابستانی است. اگر شما هم در رژیم غذایی خود سالاد را به عنوان یک وعده سبک یا پیش غذا فراموش نمی کنید، حتما باید طعم سالاد میوه گلابی و انگور و بادام زمینی را تجربه کنید. این سالاد خوشمزه، یکی از...
با شنیدن نام پای، احتمالا یاد شیرینی تازه ای می افتید که بوی خمیر برشته میدهد و سرخی مارمالاد توت فرنگی رویش خود نمایی می نماید. اما حتما خودتان هم می دانید که پای، تنها یک شیرینی خوشمزه نیست و حتی می تواند به عنوان یک غذای کامل و اشتهاآور روی میز شام شما...
حدود یک قرن از زمانیکه پارمانتیه، استاد فرانسوی آشپزی این سوپ را آماده می کرد گذشته، اما هنوز هم در گوشه گوشه دنیا، این سوپ یکی از پیش غذاهای محبوب و متداول به شمار می رود. طرز تهیه این سوپ، از یک کشور به کشور دیگر و از یک آشپزخانه به آشپزخانه دیگر فرق...
طرز تهیه توپک پنیری بسیار ساده است و می تواند یکی از فینگر فودهای خوشمزه ای باشد که شما برای منوی غذای دورهمی های محبت آمیز و مهمانی های خانوادگی استفاده می کنید. این فینگر فود با داشتن پنیر پارمسان پودری و موزارلای گیلاسی طعمی تازه و فراموش نشدنی برای...
طرز تهیه عدسی خانگی بسیار آسان است و شما می توانید به راحتی از این غذا به عنوان وعده اصلی یا صبحانه بهره ببرید. عدسی از جمله غذاهای سنتی و خوشمزه ایران بوده که به ذائقه بسیاری از افراد نزدیک است و از خوردن آن لذت می برند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا طرز...
فرق گوجه سبز و آلوچه چیست؟ گوجه سبز درست است یا آلوچه؟ گوجه سبز یا آلوچه یک میوه خوش طعم و پرطرفدار است که برخی از ما آن را با نام آلوچه می شناسیم و برخی دیگر با نام گوجه سبز. اما کدام نام برای این میوه درست است؟ آلوچه چیست و چه فرقی با گوجه سبز دارد؟ بهترین...
همواره میوه هایی در خانه داریم که خورده نمی شوند و پختن مربا یکی برترین راهکارهایی است که میوه دور انداخته نشود. سیب قرمز و زرد از جمله میوهایی است که معمولا در ظرف های میوه و یخچال باقی می ماند و کیفیت خود را از دست می دهد. بهتر است یخچال خود را نگاهی بیاندازید...
ریزوتو نوعی برنج ایتالیایی است که به آسانی درست شده و با مواد و شیوه های مختلف مزه دار می گردد. دانه های این برنج چاق تر از برنج معمولی ایرانی است اما برخلاف برنج ایرانی در مدت زمان کوتاه تری آماده می گردد. با طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ با ما همراه باشید.
در مطلب زیر طرز تهیه یرکوکی خوروشی را به شما آموزش می دهیم.
ادویه ها با رایحه و رنگ های متنوع خودشان، جایگاه ویژه ای در سبک زندگی و سبک آشپزی مردم دنیا دارند.
از چند دهه پیش برنامه های حوزه خانواده و مخصوصا آشپزی، مخاطبان ویژه ای داشته و همین باعث شده در همه دوران هر شبکه یک یا چند برنامه آشپزی داشته باشد. برنامه هایی که همیشه مخاطب خود را داشته اند.
اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده بسیاری طعمی فوق العاده دارد.