طرز تهیه مربای سیب زرد و قرمز

به گزارش سریال شهرزاد، همواره میوه هایی در خانه داریم که خورده نمی شوند و پختن مربا یکی برترین راهکارهایی است که میوه دور انداخته نشود. سیب قرمز و زرد از جمله میوهایی است که معمولا در ظرف های میوه و یخچال باقی می ماند و کیفیت خود را از دست می دهد. بهتر است یخچال خود را نگاهی بیاندازید و اگر سیب هایی در آن به جای مانده، یک شیشه مربا آماده کنید، ادامه مطلب را بخوانید و بعد از چند ساعت یک مربا خوشمزه داشته باشید.

طرز تهیه مربای سیب زرد و قرمز

آنچه لازم دارید:

پختن مربا از آن جهت می تواند کاری راحت باشد که مواد اولیه آن چنانی نمی خواهد و اگر یخچال و کابینت را زیر و رو کنید تمام آن چه ضروری است را پیدا می کنید. برای تهیه مربای سیب مواد ابتدا مواد زیر را آماده کنید:

شکر 1 کیلوگرم

سیب 1 کیلوگرم

گلاب 4 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش 3 قاشق غذاخوری

زعفران دم نموده 1 قاشق غذاخوری

آنچه باید انجام دهید:

حالا باید مواد را آماده کنید. سیب ها را پوست بگیرید و هسته های آن را جدا کنید و به هر میزان ای که با به نظر خود شما مناسب است قطعه قطعه کنید. در کاسه ای بزرگ سیب ها بریزید و 1 لیوان آب را با ابلیمو مخلوط کنید و روی سیب ها بریزید. اگر این کار را انجام دهید سیب ها تیره نمی گردد و تغییر رنگ نمی دهد. بعد از این کار 4 لیوان آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید و شکر را به آب اضافه کنید و کمی با قاشق شکر را در آب هم بزنید تا زودتر حل گردد و شربت شما آماده گردد.

در این مرحله سیب ها در آبکش بریزید و بعد از به جوش آمدن شربت، سیب ها را اضافه و حرارت را ملایم کنید. تا مربا به غلظت مطلوب برسد و زعفران دم نموده را هم به شربت اضافه کنید. اجازه دهید تا مربا پخته گردد. باید سیب ها را تست کنید تا به نرمی مطلوب برسد. دقت کنید شربت شما غلظت مناسب را داشته باشد و این نکته ضروری را بدانید که پس از سرد شدن شربت مربا سفت تر می گردد.

در آخرین مرحله پخت مربا، گلاب را اضافه کنید و با قاشق آرام در مربا مخلوط و قابلمه را از روی حرارت بر دارید. بعد از این که مربا خنک شد در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه مربای سیب زرد و قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای سیب زرد و قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید