طرز تهیه پای مرغ با خمیر هزارلا

به گزارش سریال شهرزاد، با شنیدن نام پای، احتمالا یاد شیرینی تازه ای می افتید که بوی خمیر برشته میدهد و سرخی مارمالاد توت فرنگی رویش خود نمایی می نماید. اما حتما خودتان هم می دانید که پای، تنها یک شیرینی خوشمزه نیست و حتی می تواند به عنوان یک غذای کامل و اشتهاآور روی میز شام شما قرار بگیرد. در این مطلب طرز تهیه پای مرغ و سبزیجات را به شما آموزش می دهیم. برای تهیه آن می توانید از خمیر هزارلا یا حتی خمیر پیراشکی بهره ببرید و مطمئن باشید که مهمان هایتان از چشیدن طعمش لذت خواهند برد.

طرز تهیه پای مرغ با خمیر هزارلا

مواد لازم برای تهیه پای مرغ با خمیر هزارلا

  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین یک سوم فنجان
  • پیاز خرد شده یک سوم فنجان
  • آرد یک سوم فنجان
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
  • آب مرغ یک و نیم فنجان
  • شیر پرچرب کاله خرید آنلاین دو سوم فنجان
  • مرغ پخته شده خرد شده دو فنجان
  • نخود فرنگی و هویج پخته شده یک فنجان
  • سیب زمینی خرد شده نصف فنجان
  • خمیر هزارلا پمینا خرید آنلاین به اندازه لازم

طرز تهیه پای مرغ با خمیر هزارلا

مرحله اول

فر را از قبل روی 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. در فاصله گرم شدن فر، کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت میانه آب کنید. پیاز خرد شده را کمی تفت دهید تا سبک گردد، سپس آرد ، نمک و فلفل را در اضافه کنید و هم بزنید تا رنگشان کمی تغییر کند.

مرحله دوم

ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و آب مرغ و شیر را در آن بریزید. این مخلوط را به جوش آورده و حدود یک دقیقه بپزید تا کمی غلیظ گردد. حالا ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و مرغ ، نخود فرنگی و هویج خرد شده و سیب زمینی مکعبی خرد شده را به مخلوطی که آماده نموده اید اضافه کنید.

مرحله سوم

کف ظرف دلخواهتان را چرب کنید و یک خمیر هزارلا را در آن قرار دهید. بین لایه های خمیر با برس ترکیب ماست و روغن را بمالید تا خمیرها به هم بچسبند. سپس با دست کمی رویشان را فشار دهید و مواد را روی خمیر بریزید. حالا چند لایه از خمیر را به شکلی که کف گذاشتید، روی مرغ قرار دهید و دور خمیرها را با برس، روغن و ماست بمالید تا کمی نرم شوند و بتوانید دور آنها را روی لایه زیرین بچسبانید.

مرحله چهارم

فر را بعد از گرم شدن روی درجه 180 قرار دهید و ظرف را در فر بگذارید. وقتی لایه زیرید خمیر طلایی شد، شعله رویی را روشن کنید و بعد از طلایی شدن نان روی پای، ظرف را از فر بیرون بیاورید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پای مرغ با خمیر هزارلا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای مرغ با خمیر هزارلا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید