طرز تهیه گزلمه بادمجان؛ غذای خوشمزه و سالم ترکیه ای ها

به گزارش سریال شهرزاد، گزلمه بادمجان یک غذای سالم است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه گزلمه بادمجان؛ غذای خوشمزه و سالم ترکیه ای ها

مواد لازم:

آرد:3 لیوان تقریبی

تخم مرغ:1 عدد

روغن:1 قاشق غذا خوری

نمک:1 قاشق چای خوری

آب: به میزان لازم

بادمجان:2 عدد

سیر:2 عدد

طرز تهیه:

بادمجان ها را کبابی نموده و بگذارید تا خنک گردد، در این فاصله آرد، تخم مرغ، روغن و نمک را با هم مخلوط نموده و آب را کم کم به خمیر اضافه کنید، این کار را آنقدر ادامه دهید که در حین ورز دادن خمیر به دستمان نچسبد (لازم نیست این خمیر را خیلی ورز دهید).

بعد از اینکه خمیر آماده شد به سراغ بادمجان ها بروید، پوست کبابی شده بادمجان ها جدا کنید و 2 حبه سیر را به بادمجان ها اضافه نموده این مخلوط را با گوشکوب له نمایید.

بعد از مخلوط شدن کامل بادمجان و سیر، به اندازه یک گردو از خمیرمان بردارید، با وردنه این خمیر را باز کنید، هر چه نازکتر باشد بهتر است، قطر خمیر دایره شکلمان باید با قطر ماهی تابه مان یک اندازه باشد که خمیر داخل ماهی تابه جا گردد، مقداری از مخلوط بادمجان و سیر را وسط خمیر بگذارید و کاملا پخش کنید.

بعد نیمی از خمیر را روی نیم دیگر بر گردانید که به شکل نیم دایره در می آید، تابه را روی گاز بگذارید بعد از اینکه گرم شد کف تابه را کمی چرب نموده خمیر را داخل تابه بگذارید با شعله متوسط، کمی که سرخ شد، خمیر را بر برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی گردد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه گزلمه بادمجان؛ غذای خوشمزه و سالم ترکیه ای ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گزلمه بادمجان؛ غذای خوشمزه و سالم ترکیه ای ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید