طرز تهیه یرکوکی خوروشی یا خورش هویج
به گزارش سریال شهرزاد، در مطلب زیر طرز تهیه یرکوکی خوروشی را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش، امروز قصد داریم طرز تهیه یرکوکی خوروشی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
هویج: 500 گرم
گوشت ماهیچه:500 گرم
آلوی خورشتی: 200 گرم
پیاز میانه: یک عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم
زعفران دم نموده: یک قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی میانه: 3 تا 4 عدد
ابتدا پیاز را نگینی خرد نموده در مقداری روغن تفت می دهیم.
سپس فلفل، ادویه و زردچوبه را به آن می افزاییم. کمی که تفت دادیم، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم و باز هم تفت می دهیم.
گوشت ماهیچه را همراه با یک لیتر آب به آن اضافه می کنیم. شعله را کم میکنیم و صبر می کنیم تا گوشت نیم پز گردد
در این مرحله آلو ها را که از قبل خیس خورده اند، در ظرف میریزیم تا بپزند.
در این فاصله هویج را به صورت کبریتی بسیار نازک خرد و یا با استفاده از رنده مخصوص خلال می کنیم. سپس آن را با مقداری نمک و روغن روی حرارت قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم تا هویج کاملا بپزد.
زعفران دم نموده را به هویج می افزاییم. سپس هویج را در خورشت ریخته صبر میکنیم تا آغاز به قل زدن بکند.
در آخر، آب لیمو ترش را هم اضافه می کنیم.
هنگام مصرف خورشت را در ظرف می ریزیم و با چند عدد گوجه فرنگی سرخ شده آن را تزئین می کنیم.
منبع:غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان